Professionell Barnvakt i Mölndal och Göteborg

Zeedon erbjuder barnvakt i Mölndal och Göteborg. Vi har ett brett utbud av barnvaktstjänster som kan skräddarsys efter dina behov. Oavsett om du behöver en barnvakt vid ett speciellt tillfälle eller en regelbunden veckotjänst kan vi hjälpa dig. Våra barnvakter är erfarna och pålitliga, och de älskar att umgås med barn. Vi förstår att det kan vara svårt att hitta en bra barnvakt, så vi har gjort det enkelt för dig. Berätta bara för oss när och var du behöver en barnvakt, så sköter vi resten. Vi är erfarna och pålitliga barnvakter som kan ta hand om dina barn när du är borta. Vi kommer att se till att dina barn är trygga och välbehållna och att de har en bra tid medan de är under vår vård. Kontakta oss idag för att boka en barnvakt

Våra barnvakter finns tillgängliga när du behöver det

Vi matchar dig med en barnvakt som uppfyller dina krav och är tillgänglig vid den tidpunkt du behöver den.

  • Vi kan tillhandahålla referenser på begäran.
  • Vi erbjuder flexibla tider och priser som är förhandlingsbara beroende på antalet barn och hur länge barnpassningen varar.
  • Vi erbjuder en rad olika tjänster, inklusive barnpassning över natten, dagtidsvård och till och med hjälp med läxor och aktiviteter efter skolan.
  • Vi är baserade i Mölndal och Göteborg, men vi kan också resa till andra delar av Sverige på begäran.
  • Vi är även tillgängliga för bokningar i sista minuten.

Kontakta oss redan idag för att få veta mer!

hur funkar det

Ett par tips på vägen från en av våra mest rutinerade barnvakter

Jag heter Lisa och vet att det är svårt att hitta bra barnvakter. Jag borde veta det, för jag är en sådan. Om du letar efter en bra barnvakt är det här några saker du bör tänka på

För det första ska du leta efter någon som älskar barn. De behöver inte vara släkt med dig, men de bör bry sig om barn och tycka om att spendera tid med dem barnvakt?

För det andra bör du leta efter någon som är ansvarsfull och pålitlig. De ska kunna hålla dina barn i säkerhet medan du är borta.

För det tredje bör du leta efter någon som är tålmodig och flexibel. Barnpassning kan vara mycket arbete och ibland går saker och ting inte enligt planerna. De bästa barnvakterna är tålmodiga och flexibla människor som kan anpassa sig till alla situationer.

Slutligen bör du leta efter någon som du kan lita på. Detta är den viktigaste egenskapen hos en barnvakt. Du ska kunna lita på att de tar hand om dina barn när du är borta.”

Detta är några saker att tänka på när du letar efter en bra barnvakt

Söker du en barnvakt med professionell erfarenhet av barnpassning, kontakta oss för att veta mer!

Barnvakt och RUT-avdrag

Barnpassning omfattas av RUT-avdrag. RUT-avdraget kan tillämpas på följande typer av barnomsorgskostnader:

-Daghem

-Barnflicka

-Barnvakt

-Aupair

 

För att få rätt till RUT-avdrag måste du använda dig av en auktoriserad barnomsorgsleverantör. Leverantören måste också ha ett giltigt verksamhetstillstånd och vara registrerad hos Skatteverket.

När du har hittat en leverantör som Zeedon, som uppfyller dessa krav kan du börja använda RUT-avdraget genom att:

– Betala dina barnomsorgskostnader med ditt bank- eller kreditkort. Då skapas en betalningsreferens som du kan använda för att begära avdraget.

– Göra en manuell betalning till leverantören och be om ett kvitto med RUT-nummer.

Du kan begära RUT-avdrag för upp till 50 % av dina totala barnomsorgskostnader, upp till högst 10 000 kronor per barn och år. Det innebär att du kan minska din beskattningsbara inkomst med upp till 5 000 kronor per barn och år.