Bra att veta hos Zeedon

Med RUT-avdraget får du kostnadsreduktion på hela 50 % av den totala kostanden!

Vi på Zeedon Städservice välkomnar RUT-avdraget så att du som kund kan spara både tid och pengar och samtidig få ett skinande rent hem. Alla våra priser är inklusive moms och vi har även en garanti som betyder att arbetet aldrig blir klart förens du som kund är helt nöjd. Vi sköter allt pappersarbete gällande RUT-avdraget så att du som kund får tid över till annat roligt.

Vi har marknadens kanske absolut bästa priser men vi tummar aldrig på kvaliteten vilket många av våra återkommande kunder kan vittna om. Oavsett område så har vår erfarna och kunniga personal all vetskap om hur man gör ditt hem skinande och vi utför arbete med omsorg både när det kommer till själva städningen och dem produkter vi använder.
Vi utför all typ av städning oavsett om det är kontor, hem, flytt eller företagsstädning så har vi alltid den smidigaste och förmodligen billigaste lösningen för sig. Så gör dig själv en tjänst och kontakta oss för en offert redan nu och börja det nya året med ett fräscht hem eller kontor.
N

Vad är egentligen RUT-avdrag?

 

RUT-avdraget har blivit ett mycket populärt skatteavdrag och själva RUT står för renhållning, underhåll och tvätt. Med RUT-avdraget så får man alltså gör avdrag med hela 50 % på själv arbetskostnaden av någon form av tjänst som ingår under just RUT. Själva avdraget gäller oavsett om man bor i lägenhet eller hus och det är ett avdrag som gör en stor skillnad i plånboken. Man får som mest göra avdrag på 50 % av själva arbetskostnaden och sedan 2021 så är maxtaket på 75 000 kr per år och per person. Bor man flera i ett hushåll så kan flera personer dela på själva avdraget. RUT-avdraget är alltså ett mycket effektivt avdrag som gör att du kan spara in många kronor, men samtidigt få samma rena hem. Bättre än så blir det inte!

N

Hur går det till rent praktiskt?

Vi har en lång och bred erfarenhet av just RUT-avdrag och vi sköter hela processer åt dig. Vi fyller själva i ansökan åt dig och skickar i väg den till Skatteverket och du som kund får sedan en bekräftelse hem i brevlådan att allting är klart.

N

Vem kan ta del av rut-avdrag?

Både företag och privatpersoner kan nyttja RUT-avdraget och det finns vissa krav när det kommer till själva bostaden och några andra krav som Skatteverket har tagit fram. Några av dem mest viktigaste är att man ska vara minst 18 år gammal och att man måste helt eller delvis bo i bostaden där själva arbetet ska utföras. Man måste ha en stadig inkomst och betala skatt. Mer information kring dem olika kraven och även andra frågor hittar man på denna hemsida där Skatteverket har listat dem mest vanliga frågor.